Välbesökt terminstart

Terminstart2 Terminstart1

Söndagen 17/1 höll Komciwan sin terminsstart inför vårterminen. Årets terminstart som i förväg utlovats, bjöd på en hel del nya kurser. Nya aktiviteter som presenterades var öppen förskola med inriktning på kurdiska som språk för åldrarna 0-4 år. Kurs i slaginstrument för åldrarna 7 år och äldre samt Boxning i samarbete med organisationen Enat Kurdiskt Nätverk för åldrarna 7 år och äldre. Tidigare kurser i kurdisk dans för 9-16 år samt 17 år och äldre fortsätter liksom tidigare och även språkkursen i kurmancî och Tembûr fortsätter.

De närvarande deltagarna välkomnades av föreningsordförande Hêlîn Aldûr innan resterande styrelsen fick tillfälle att presentera sig själva och återge sina erfarenheter av Komciwan.

Samtliga kursinstruktörer fick även tillfälle att presentera sig själva och berätta om sina ambitioner med sina respektive kurser. Deltagarna ställde frågor vilka besvarades av berörda ledare inom Komciwan.

Extra roligt var att flertalet nya ansikten syntes under terminstarten, vi vill passa på att särskild välkomna er och hoppas att ni ska få en innehållsrik termin hos oss.

Söndagen 25 januari drar samtliga aktiviteter igång.

Bild1

För kurstider eller medlemsansökan, förstora denna bild, skriv ut och fyll i. Riv av och lämna medlemsansökan till ansvarig i Komciwan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*